2017. május 21., vasárnap

Essence My must haves szemhéjpúderek és paletta

Az Essence az a márka, amit a legtöbben szeretnek, mert olcsón egész jó minőséget kapunk. Sokan nem tudják, de állatokon sem tesztelnek, így tiszta lelkiismerettel vásárolhatunk tőlük, tudván, hogy a pénzünkkel nem támogatunk állatkínzást.
Ezúttal egy tavaszi újdonságot, a My must haves szemhéjpúdereket fogom nektek bemutatni (legalábbis négyet), amit egy üres palettába lehet beilleszteni, így kedvünk szerint magunk válogathatjuk össze a színeket.
Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!


Magát a palettát teljesen üresen tudjuk megvásárolni, kétféle létezik; egy kicsi, amibe 4 szemhéjpúder fér, és egy nagy, amibe 8, ezekbe válogathatunk ízlésünknek megfelelően. (20 szemfesték, 5 pirosító,  highlighter, fixáló púder, bronzosító és ajakkrémek.) Az Essence csomagolásaiért általában nem vagyok oda, mert inkább az egyszerű, letisztult dolgokat kedvelem, de ez a színes gyöngyös paletta még nekem is nagyon megtetszett.


Az alábbi négy színre esett a választásom:
- Egy Purple clouds nevű halványlilát, amely majdnem teljesen matt, csupán egy kis gyöngyházfénye van.
- Egy csillámos ezüstöt, amely a Tiffunny nevet kapta.
- Egy Have a n'ice day! fantázianevű sápadt kék is a palettába került.
- Egy fehéres basic higlighter nélkül pedig nem lett volna teljes a kép, ezt Snowflake néven keressétek.


Egyszerűen gyönyörűek! Tudom, hogy ezek pont olyan árnyalatok, amikért a többség nincs oda, nem egy népszerű összeállítás, de nekem pont azért tetszenek, mert visszafogottak és bájosak. Nagyon fehér bőröm van, amihez ezek a színek jól passzolnak, bár kék szemhez és világos hajhoz még inkább. (Ez persze csak az én véleményem, mindenkinek más tetszik.)


Ahogy majd lentebb is látszik a swatchokon, mindegyik megfelelően pigmentált és csodaszép! Az egész paletta olyan tündéres lett. :) A szemhéjpúderekkel könnyű dolgozni, nem porolnak.



Swatchok alap nélkül:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!