2014. augusztus 5., kedd

VÉLEMÉNY - Schwarzkopf BC Sun Protect hajápoló termékcsalád

Még hónapokkal ezelőtt Schwarzkopf sajtótájékoztatón jártam, ahol az új Bonacure termékekkel ismerkedhettünk meg közelebbről. Többféle termékcsalád is kapható, de én most a Sun Protect termékeket fogom nektek bemutatni, amik igazi nyári finomságok.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!


Mit ígérnek az új BC termékek, köztük a Sun Protect is?
A Schwarzkopf professzionális hajápolás közelebb hozza a haj természetes szépségét. A megújult BC HAIRTHERAPY a „Cell Perfector”-technológiának köszönhetően áttörés a hajápolási termékek körében. A termékcsalád hat innovatív alsorozata gyakori hajtípusokra nyújtanak ápoló megoldást, hogy a haj egészséges, természetes szépségű legyen.
A természetes hajminőséghez vezető út, az új hajápolási technológia, ami segít helyreállítani a hajszerkezetet a haj-azonos aminosav láncoknak köszönhetően. A titka a magas koncentrációjú proteolipidek kombinációja, amely segít visszaállítani a haj természetes tulajdonságait és mélyen táplálja, feltölti a hajszerkezetet. Az eredmény: telt, kevesebb töredezett hajvég, rugalmas és fényes haj.

SAMPON (200 ml, 2.400 Ft)
A sampon tubusos kiszerelést kapott és narancssárga színben pompázik, akár csak a többi Sun Protect termék is,. Teljesen jól zár, be lehet dobni a bőröndbe anélkül, hogy félnem kéne, hogy kifolyik.
Maga a sampon fehér színű, kicsit sűrűbb, krémes állagú. Nem habzik annyira, de nagyon jól tisztít, megszabadítja a hajat a klórtól vagy tengeri sótól. Volt, hogy csak a sampont használtam magában a pakolás és a hajvédő olaj nélkül, és úgy is megállta a helyét. Sokkal puhább és könnyedebb lett tőle a hajam.

HAJPAKOLÁS (150 ml)
A hajpakolás tégelyes kiszerelést kapott és szintén fehér, krémes állagú. Törülközőszáraz hajra kell felvinni, majd 5-10 percet várni kell vele, utána pedig kiöblíteni. Már vizesen is érezhetően selymesebb lesz tőle a haj, megszárítva pedig még csodásabb!


HAJVÉDŐ OLAJ (150 ML, 4.100 Ft)
Utoljára hagytam a kedvenc termékem ebből a termékcsaládból, ami egy vízálló hajvédő olaj. Megvédi a hajat a kifakulástól és az UV sugaraktól. Napozás közben szoktam a legtöbbször használni, de egy forró nyári napsütéses napon is be szoktam vele fújni a hajam. Csodás illata van, - akár csak a többi Sun Protect terméknek - és egyből fényesebb, csillogóbb lesz tőle a hajam a benne rejlő apró csillámoknak köszönhetően, amik csak felrázás után láthatóak.

ÖSSZESSÉGÉBEN: Mindenképp csak ajánlani tudom ezt a termékcsaládot, mert nagyon jót tett a hajamnak, már első használat után is éreztem a különbséget. A hajam puha, selymes és könnyed esésű lett. Az illata mennyei, és ami még egy plusz pont, hogy napokig érezhető a hajon. Nyárra tökéletes választás, hiszen megvédi a hajat a káros UV sugaraktól. Az egyetlen negatívuma, az az ára, ennek ellenére én mégis azt tudom mondani, hogy megéri. Én hetente szoktam hajat mosni, így egy nyárig bőven kitart. Amit még egy picit sajnálok, az az, hogy nem könnyíti meg a haj kifésülését.
A termékeket a Schwarzkopf szalonokban tudjátok megvásárolni.

Pár kép a sajtótájékoztatóról:





Nektek mi a véleményetek a Schwarzkopf termékekről?

2 megjegyzés:

  1. úú nagyon jól hangzik. Ha lesz rá alkalmam mindenképp kipróbálom!!:)) x
    Bianka

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!